Αναζήτηση

Ταπετσαρία Rhodes Wp20570 3*52X300Cm White-Blue Mindthegap

€ 175.00

Η Ταπετσαρία Rhodes Wp20570 είναι ένα πραγματικό οπτικό έργο τέχνης, που απεικονίζει το αρχιτεκτονικό στιλ της Ρόδου σε παραδοσιακές αποχρώσεις του κίτρινου και του μπλε του Αιγαίου. Οι καλοκαιρινές ατμόσφαιρες έρχονται μέσα από τους κομψούς φοίνικες και τις αμμώδεις λεπτομέρειες, καθώς ολόκληρος ο σχεδιασμός εκτυπώνεται σε 3 ρολά για μεγαλύτερη έμφαση στην ατμόσφαιρα νησιωτικής ζωής που θέλει να δημιουργήσει. Διαθέτει textured matte επιφάνεια και non-woven υπόστρωμα νέας γενιάς. Είναι εκτυπωμένη με φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια. Όλες οι ίνες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των ταπετσαριών προέρχονται από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση.

Μέθοδος Εφαρμογής:

Είναι εύκολη στην εγκατάσταση σε οποιονδήποτε τύπο τοίχου. Όταν κρεμάτε την ταπετσαρία, απλώστε την κόλλα στον τοίχο και κρεμάστε τις λωρίδες μία προς μία, τοποθετώντας τις άκρες της μίας δίπλα στην άλλη. Η κόλλα επιτρέπει για λίγο τη μετακίνηση των λωρίδων, έτσι ώστε το μοτίβο της να συνεχίζεται σωστά από τη μία λωρίδα στην άλλη.

Φροντίδα:

Πρόκειται για πλενόμενη ταπετσαρία. Απλώς τη σκουπίζετε απαλά, χρησιμοποιώντας ένα υγρό σφουγγάρι. Εάν δείτε κάποια υπολείμματα μελανιού στο σφουγγάρι, μην ανησυχείτε. Το χρώμα είναι ανθεκτικό. Να σκουπίζετε πάντα την ταπετσαρία κάθετα.

Το προϊόν διατίθεται σε κουτί με τρία ρολά. Η τιμή αφορά και τα τρία ρολά.

Διαστάσεις Ρολού: Πλάτος: 52 cm, Μήκος: 300 cm

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας για το Σπίτι Εγγραφή Εδώ Είσοδος Εδώ