Αναζήτηση

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας για το Σπίτι Εγγραφή Εδώ

Πως να αναβαθμίσετε την διάθεση σας, ανακαινίζοντας το σπίτι σας.

Πως να αναβαθμίσετε την διάθεση σας, ανακαινίζοντας το σπίτι σας. Έχετε σκεφτεί ποτέ, πόσο επηρεάζει την καθημερινή σας διάθεση, ο χώρος που ζείτε;
Σας έχει τύχει ποτέ να γυρίσετε κουρασμένοι από την εργασία σας στο σπίτι και η εικόνα που αντικρίζετε να σας φορτίζει αρνητικά αντί να σας χαλαρώνει;
Έχει συμβεί ποτέ να κρυώνετε στο σαλόνι σας, παρά την αναμμένη θέρμανση, απλά και μόνο γιατί τα κουφώματα ''μπάζουν''; Το σπίτι μας, είναι ο χώρος που θα έπρεπε να ξεχνάμε τα προβλήματα και την κούραση της ημέρας, αφιερώνοντας ποιοτικό χρόνο στον εαυτό μας.

Δυστυχώς, σε πολλούς από εμάς δεν ισχύει αυτό και ένας σημαντικός λόγος είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι μας.
Εκτός από τα πρακτικά προβλήματα, όπως είναι οι απώλειες θερμοκρασίας, η μη λειτουργική διαρρύθμιση του χώρου ή ακόμα και οι μικροβλάβες που μπορούν να αποδειχτούν εξαιρετικά εκνευριστικές, τίθεται και το θέμα της καλαισθησίας. Ένα σπίτι παραμελημένο, με μια παρωχημένη αισθητική και σημάδια φθοράς του χρόνου, είναι βέβαιο πως δεν αποπνέει την διάθεση που θα θέλαμε για το χώρο μας.
Καλώς ή κακώς, υπάρχουν περισσότερα από αρκετά παραδείγματα σπιτιών με παρόμοια προβλήματα στη χώρα μας, όπως η μονοκατοικία που παρουσιάζεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Φωτογραφίες πριν

Πιθανόν να πιστεύετε πως, μία μονοκατοικία σε αυτή την κατάσταση, είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως αδύνατο να μετατραπεί σε μία σύγχρονη οικία, προσφέροντας στους ενοίκους όλες τις ανέσεις και τις ευκολίες που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.
Όπου υπάρχει διάθεση όμως, υπάρχει και τρόπος, και οι φωτογραφίες που ακολουθούν, από την ίδια μονοκατοικία, μετά την ανακαίνιση της, θα σας πείσουν.

Φωτογραφίες μετά

Η ανακαίνιση αυτή έγινε σε μια μονοκατοικία στο κρυονέρι. Δείτε όλη την ανακαίνιση.

Άν συμφωνείτε κι εσείς λοιπόν, πως ο χώρος που ζούμε είναι κάτι περισσότερο από ένα οίκημα και θεωρείτε πως το σπίτι σας χρειάζεται μία ανακαίνιση, μη διστάζετε να προχωρήσετε σε αυτή. Συμβουλευόμενοι πάντα τους βασικούς κανόνες λειτουργικότητας και δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα των εργασιών, μπορείτε να προσαρμόσετε την ανακαίνιση σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και απαιτήσεις, εισάγοντας μία μοναδική, προσωπική πινελιά, στο νέο σας σπίτι, αναβαθμίζοντας έτσι και την διάθεση σας. Οι ευτυχείς ιδιοκτήτες της παραπάνω μονοκατοικίας, μπορούν να σας το βεβαιώσουν.

Συντάκτης
Σωτήρης Ευθυμίου
Πολιτικός Μηχανικός
anakainisisspitiou.gr

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας για το Σπίτι Εγγραφή Εδώ Είσοδος Εδώ