Αναζήτηση

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας για το Σπίτι Εγγραφή Εδώ

Γρήγορο DIY: Φτιάξτε ένα Φανταστικό Κεφαλάρι για το Κρεβάτι σας!

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι περιπετειώδες στο κρεβάτι - κι εννοούμε να φτιάξετε ένα μοναδικό καινούργιο κεφαλάρι με τα χεράκια σας. • Ένα ξεχωριστό και -τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα- ακριβό κεφαλάρι μπορεί να ανανεώσει, να αναβαθμίσει και να φρεσκάρει το ύφος, το στιλ και το look του υπνοδωματίου σας.

  Εμείς σας παρουσιάζουμε πώς να φτιάξετε μέσα σε λίγη ώρα ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο κεφαλάρι που θα σας βοηθήσει να φέρετε την άνοιξη νωρίτερα στο σπίτι σας! Τα νέα γίνονται ακόμα καλύτερα: αυτό το κεφαλάρι μπορεί να είναι έτοιμο να μπει στο δωμάτιό σας σε λιγότερο από 1 ώρα!

  Τι θα χρειαστείτε

  Ξύλινο κουρτινόξυλο (μπορείτε να βάλετε και μπαμπού για πιο έθνικ ύφος)
  Ύφασμα της επιλογής σας σε έντονα χρώματα και μοτίβα (το ύψος και το πλάτος εξαρτάται από τις διαστάσεις του κρεβατιού σας)
  Ψαλίδι
  Βίδες
  Σπάγκος

  1 Περάστε το ύφασμα γύρω από το κουρτινόξυλο.

  2 Ακουμπήστε το κουρτινόξυλο στον τοίχο για να βρείτε την ιδανική θέση για το κεφαλάρι σας σε σχέση με το κρεβάτι σας. Αφού καταλήξετε σε αυτή, κόψτε το ύφασμα στο επιθυμητό μήκος και, τέλος, βγάλτε το από το κουρτινόξυλο.

  3 Κρατήστε και πάλι το κουρτινόξυλο πάνω στον τοίχο και ξεκινώντας από κάθε άκρη του κουρτινόξυλου, μετρήστε 5 εκατοστά προς τα μέσα. Στη συνέχεια, περάστε δύο βίδες σε αυτά τα σημεία κι αφήστε εκτεθειμένο περίπου 1,5 εκ. από την επιφάνεια κάθε βίδας.

  4 Τυλίξτε τον σπάγκο γύρω από τις άκρες του κουρτινόξυλου 3-4 φορές. Τέλος, περάστε λίγο σπάγκο γύρω από τις βίδες και δέστε τον καλά με έναν κόμπο.

  5 Απλώστε το ύφασμα πάνω από το κουρτινόξυλο. Το κεφαλάρι σας είναι έτοιμο!

  Δεν είστε φαν του έθνικ; Το chevron θα δώσει εξίσου χαρούμενο στυλ στο κεφαλάρι σας!

  Δεν είστε φαν του έθνικ; Το chevron θα δώσει εξίσου χαρούμενο στυλ στο κεφαλάρι σας!

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας για το Σπίτι Εγγραφή Εδώ Είσοδος Εδώ