Αναζήτηση

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας για το Σπίτι Εγγραφή Εδώ

Diy τρόποι για να Φτιάξετε Κρεβατάκια Σκύλων

Όσοι έχουν σκυλάκια στο σπίτι τους καταλαβαίνουν πόσο ανάγκη έχουν αυτά τα ζωάκια τον δικό τους χώρο. Για να τα ευχαριστήσετε που χαρίζουν άφθονη ευτυχία και χαρά στη ζωή σας, φτιάξτε τους ένα όμορφο κρεβατάκι. Δείτε τις 7 υπέροχες ιδέες που σας δίνουμε...Πηγή: http://spirossoulis.com

 • Χρησιμοποιήστε μαξιλάρι και ξύλινη επιφάνεια

  Βρείτε ένα μαλακό και μεγάλο μαξιλάρι με όμορφη απόχρωση και τοποθετήστε το πάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια. Βάψτε τα πόδια της ξύλινης επιφάνειας σε μια ωραία απόχρωση που να ταιριάζει με το μαξιλάρι και τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

 • Αξιοποιήστε μια παλιά βαλίτσα

  Πλέον ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί στα ταξίδια του πλαστικές βαλίτσες ή σακβουαγιάζ, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έχετε κάποιες παλιές υφασμάτινες ή δερμάτινες βαλίτσες στην αποθήκη. Βρείτε μια που είναι σε καλή κατάσταση και μετατρέψτε την σε κρεβατάκι για τον σκύλο σας, βάζοντας μέσα ένα όμορφο μαξιλάρι.

 • Μετατρέψτε το έπιπλο τηλεόρασης σε κρεβατάκι

  Παλιά οι τηλεοράσεις έμπαιναν σε ειδικά έπιπλα. Αν έχετε κρατήσει ένα τέτοιο έπιπλο στην αποθήκη, βγάλτε το, βάψτε το και προσθέστε μέσα ένα μαξιλαράκι για να κάθετε και να κοιμάτε αναπαυτικά το σκυλάκι σας.

 • Χρησιμοποιήστε ένα κιβώτιο

  Τα παλιά κιβώτια που κουβαλούσαν γάλα ήταν από ξύλο και αρκετά γερά. Αν καταφέρετε να βρείτε ένα τέτοιο κιβώτιο θα έχετε φτιάξει το τέλειο κρεβατάκι για το σκυλάκι σας. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα όμορφο μαξιλάρι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://spirossoulis.com

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας για το Σπίτι Εγγραφή Εδώ Είσοδος Εδώ