Αναζήτηση

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας για το Σπίτι Εγγραφή Εδώ

Άγιος Βασίλης η φιγούρα που αγαπήσαμε περισσότερο!

Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι μία από τις πιο ξεχωριστές γιορτές σε όλο το κόσμο! Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει έχοντας στο μυαλό τους ότι ο “Santa Claus” είναι ο Άγιος Βασίλης που θα φέρει τα δώρα. Φοράει κόκκινα και φέρνει τη χαρά στο σπίτι!

Στην Ελλάδα ο Άγιος Βασίλης  δεν φοράει κόκκινα και βέβαια υπάρχει μία μικρή σύγχυση με αυτό. Καταγόταν από τη Καππαδοκία και είναι ο Μέγας Βασίλειος.Όμως μπορούμε να το ξεκαθαρίσουμε στα παιδιά και να μην τους χαλάσουμε τη χαρά που έχουν με τον Άγιο με τα κόκκινα! • Που βρίσκουμε αυτή τη φιγούρα;

  Η απάντηση είναι παντού! Σε ταινίες, σε διαφημίσεις, σε αφίσες σε φιγούρες! Δεν μπορούμε να τον αποχωριστούμε.  Τα παιδικά παραμύθια με τον χαρούμενο στα κόκκινα Άγιο το έλκηθρο που πετάει και τα δώρα που έρχονται από τη καμινάδα!

  Το έλκηθρο το σέρνουν τάρανδοι ή ελάφια και πάντα προλαβαίνει μέσα σε μία νύχτα να κάνει όλα τα παιδιά χαρούμενα!

 • Θέλετε να αποκτήσετε μία φιγούρα του Άγιου Βασίλη;

  Έχουμε επιλέξει κάποιες φιγούρες που μπορείτε να βρείτε στα Χριστουγεννιάτικα είδη που υπάρχουν σto spitimas!

  1. Αυτός εδώ ( http://www.tospitimas.gr/el/r/287561 ) ο Άγιος Βασίλης είναι πολύ μεγάλος! Ζυγίζει 20 κιλά και έχει ύψος 1 μέτρο και 22 εκατοστά! Σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος!

  2. Η δεύτερη επιλογή για τον Άγιο Βασίλη εδώ ( http://www.tospitimas.gr/el/r/287567 ) είναι αρκετά μικρότερη και έχει ύψος 61 εκατοστά. Προφανώς όμως δεν είναι μικρός! Με όμορφα υφάσματα και μία διαφορετική ζακέτα, μάλλον κάνει δουλειές!

  3. Τεράστιος ( http://www.tospitimas.gr/el/r/287562 )! Και ναι δεν κάνουμε πλάκα με ύψος 1 μέτρο και 53 εκατοστά μαζί με τα 20 κιλά βάρους, συνθέτουν μία πολύ μεγάλη φιγούρα για να στολίζει το σπίτι ή το μαγαζί μας!

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας για το Σπίτι Εγγραφή Εδώ Είσοδος Εδώ